Refleksterapi- Avanceret zoneterapi

Velkommen hos det Internationale Institut for Refleksterapi Lone Sorensen blogdk. Lone Sorensen er udvikler af Ansigtszoneterapi/refleksterapi og underviser selv på Skolen for Refleksterapi på Frederiksberg. 

Refleksterapi- Avanceret zoneterapi

Lone Sørensen og hendes skole.

Det Internationale Institut for Refleksterapi er en solskinshistorie og et eksemple til inspiration for alle iværksættere: Lone havde en idé om at ville hjælpe andre, hun havde troen på egne evner, hun havde modet - og har udvist den vedholdenhed og ukuelighed, der skal til for at lykkes. I dag har Lone skoler i 21 lande spredt over hele kloden. Med hovedkontor i Barcelona rejser Lone Sørensen verden rundt og underviser i sine metoder - ofte i et "train-the-trainer" forløb, så hun på den måde har et hav af uddannede hjælpere i alle de lande, refleksterapi opererer i. På vore kurser i København, er det Lone Sørensen selv, der står for undervisningen.

Du kan læse mere på vores danske webside 

http://www.skolenforrefleksterapi.dk/uddannelsen/

 

Find din profesionelle terapeut her:  https://zone.socialite.dk/

 

I Danmark tilbydes det helt unikke og skræddersyet Ansigts Refleksterapi uddannelse, til dem der gerne vil udvikle sig professionelt, eller til dem der gerne vil gøre livet med sygdom i familen langt lettere. Under uddannelsen undervises der i, hvordan man ved manuelt at stimulere udvalgte refleksområder og punkter i ansigtet dermed kan ændre på kroppen og hjernens funktion og derigennem pånå resultater med sygdeomme af både fysisk og emotinal karakter.

REFLEKSTERAPI er udviklet, testet af underviseren selv; den internationalt anerkendte og innovative Lone Sørensen, der siden 1978 og med fantastiske resultater inden for andre og parallelle handicap og sygdomsområder har udviklet metoden.

Lone er uddannet zoneterapeut, akupunktør og kinesiolog og driver i dag kurser for undervisere og praktikere verden over. Metoden er valideret udenlands.

Kursuskalender:

http://www.skolenforrefleksterapi.dk/events/

 

Refleksterapi er en meget blid og yderst behagelig stimuleringsmetode uden bivirksninger.

Refleksterapi uddannelsen foregår i skøn vekselvirkning mellem teori, demonstration, praktiske øvelser og fælles refleksion.

Metoden Lone Sorensen anvender er baseret i forskellige Mikrosystemer med videnskabelige undersøgelser bag; Dr. Yamamoto (YNSA), Japan, Dr. Castillo Morales, Argentina, Dr. Wong, USA, Dr. Chau, Vietnam, Maria Perez, Argnetina, Dr. J. Bossy, Frankrig.

 

KONTAKT I DANMARK:

Ring eller skriv til Anne-Dorte Wæver på:
Telefon: 2728 7335
Mail: adw@skolenforrefleksterapi.dk

www.skolenforrefleksterapi.dk

Skolen for Refleksterapi
Suomisvej 2
1927 Frederiksberg C

 

TILMELD DIG TIL ONLINE KURSER

http://www.facialreflexologyschool.com/

 

Refleksterapi sorensensistem TM:

Ansigts Refleksterapi  

Tibetansk Reflkesterapi

TKM Fod-zoneterapi  

Hånd Refleksterapi 

Refleksterapi + lymfedrænage

 

Refleksterapi sorensensistem TM familiekurser:

Temprana Refleksterapi  (til hjerneskader, genoptræning m.m.)

Særlige skolebehov kursus

Mor-baby-Care

 

Refleksterapi sorensensistem TM til kosmetsik pleje:

CosmoFacial terapi   

Japansk lifting

Cosmobody 

Lone Sorensen leder det internationale institut for Refleksterapi med skoler i 24 lande.

REFLEKSTERAPI Lone Sorensen – er et fantastisk komplet behandlingskoncept, der består af en kombination af behandling af zoner og punkter i ansigt og på fødder og hænder.
710 punkter på ansigtet, 362 punkter på hænderne, 382 punkter på fødder og ialt 200 områder / zoner på ansigt, hænder og fødder gør det muligt at koordinere meget specifikke behandlingsplaner og på den måde få fremragende, effektive, hurtige og varige resultater for helbredsproblemer af alle slags.
For hver klient udarbejdes en individuel behandlingsplan, der tilrettelægges efter en individuel og personlig analyse af den enkeltes situation.
Refleksterapimetode er en unik og komplet metode, der ikke kan sammenlignes med nogen anden metode inden for naturlige behandlingsmetoder.
Det er også et glimrende teknik til selvbehandling og til at hjælpe familiemedlemmer.

 

Igennem mine 40 års lange erfaringer som terapeut, har jeg ledet mange projekter med forskellige patientgrupper i Sydamerika; kvinder med brystkræft, børn med Downs syndrom, børn med Espina bifida, Alzheimers og Parkinsons patienter og mange flere. Alle projekter udført med den samme energi og ildhu.

Arbejdet i Argentina, med så store mængder handicappede børn og voksne, hvor optil 1000 behandlinger og hjemmetræningskurser blev udført på mit institut om måneden, igennem 12 år, har været en fantastisk oplevelse og ubeskrivelig personlig udfordring. Ligeledes har jeg været stækt tiltrukket af, at arbejde med hjælp til selvhjælps metoder i Amazonejunglen, med indianer i det nordlige Argentina. Siden 2011 har jeg ledet forskellige projekter i Oman.

Flere af disse projekter har haft til formål, at give normader med handicappede børn en hjælp- til selvhjælps metode til at hjemme-genoptræne deres handicappede børn. Stort antal normader har 4-8 handicappede børn pr familie.

Bestemt en meget berigende udfordringer, af de større. Ikke alene at hjælpe desperate forældre, men også at arbejde med en så anderledes kultur, under meget anderledes og fattige forhold, med mennesker uden uddannelse og en del sprogudfordringer, med alle typer overraskelser under vejs.

Jeg har tillige ledet et akut "hjælp til selvhjælpsprojekt" til traumatiserede japanere i forbindelse med jordskælv/tsunami i 2011 samt støttet et projekt YELLOW RIBBON med behandlingsprotokoller til soldater med PTSD i USA.  Alt dette har givet mig dyb indsigt i, hvad det betyder at kunne tilbyde mennesker effektiv hjælp med de Refleksterapi metoder, jeg selv har udviklet igennem årene, et koncept hvormed det er muligt at undervise mennesker i hjælp til selvhjælp - uden så meget som at tale samme sprog.

 

Trademark Registration No 003701752 af 31/10005

Kurser af  Ansigts Refleksterapi er:

RAB Godkendt i Danmark

Lone Sørensen, P00124, er godkendt som udbyder af uddannelse af den amerikanske Zoneterapi Certification Board.
Reconocido por y Co-sponsoreret af North Carolina Zoneterapi Association og Center for Healing Art, NCBTMB, EEUU
Godkendt af DDZ, Danmark
Godkendt af AOR, Storbritannien
Godkendt af Federation for Holistisk Terapeuter (FHT) Uk
Godkendt af Irske Zoneterapeuter 'Institute (IRI)

 

Hvordan blev Refleksterapi til?

En livsrejse rundt om jordkloden (20min)

Hvad er Ansigtszoneterapi?

Ansigtszoneterapi med Lone Sørensen

  • Prisbelønnet, 3 titler, Buenos Aires, Argentina 2001

  • Prisbelønnet, Mumbai, Indien 2017

  • Prisbelønnet, New Delhi, Indien 2017

AMAZING TOOL

Ring eller skriv til Anne-Dorte Wæver på:
Telefon: 2728 7335
Mail: adw@skolenforrefleksterapi.dk

www.skolenforrefleksterapi.dk