TILMELDING

FARVETERAPIKURSUS

Underviser Helle Brødsgaard Thomsen

29-30 aug 2020

Kl. 10.00-16.00

Sted: Skolen for Refleksterapi, Suomisvej 2, k.th.

1927 Frederiksberg.

Pris: 3900,00kr

TILMELDING senest: 15 juli 2020

Tilmelding til helle@faceyourbody.dk

Eller tlf: 22251175

Her kan du bestille Farvelampe:

https://shop.internationalreflexology.com/da/farveterapi/109-farveterapi-tweaklite-og-kursusmateriale.html

Brochure Farveterapi

Brochure Farveterapi for børn

LYS / FARVETERAPI INTRODUKTION DK

LYS / FARVEterapi Information
Download

LYS-FARVETERAPI til HERPES & HELVEDSILD

LYS-FARVETERAPI til HERPES & HELVEDSILD

LYS-FARVETERAPI LAVT BLODTRYK

COLOR LIGHT SØVNAPNØ

COLOR LIGHT SØVNAPNØ

LYS-FARVETERAPI PROTOKOLLER

Anvendelse af Lys - Farveterapi

LAVT BLODTRYK LYS / FARVETERAPI dk

LAVT BLODTRYK LYS / FARVETERAPI

PROTOKOL LYS/FARVETERAPI Depression 2016 dk

PROTOKOL LYS/FARVETERAPI Depression

PROTOKOL LYS / FARVETERAPI DEC 2015

SØVNAPNØ
Download

Farveterapi, hvordan virker det?


For at forklare, hvordan farvet lys kan lindre sygdomme/symptomer, så lad os tage et kig på videnskaben om farver og lys.

Lys
Når lys rammer din krop, trænger det dybt ind i dine celler.
Cellerne i vores krop opfanger signaler fra alt, hvad der sker uden for vores krop, hvilket betyder, at når du befinder dig i et behageligt og afslappet miljø, vil dine celler reagere ved at programmere sig ind i en behagelig og rolig tilstand. Når du befinder dig i et stressende og kaotisk miljø, vil dine celler tilpasse sig dette miljø ... du bliver stresset.
Dine celler vil grundlæggende tilpasse sig det miljø, som den fysiske krop befinder sig i. Det giver mening, fordi når solen skinner, føler vi os generelt gladere og bedre til pas end, når vejret er gråt og trist. Så vi kan roligt sige, at lyset har en positiv indflydelse på os.

Farver
Farver har en større indvirkning på os, end du måske i første omgang tror. Når du begynder at tænke over det, vil du forstå, at farver påvirker os dagligt.
Det hele starter om morgenen, når du tager tøj på. Én farve klæder dig bedre end en anden og dette er i sidste ende bestemmende for, om du føler dig godt til pas. Har du det godt i det tøj, du har på, har du det ikke alene bedre og mere behageligt, din krop vil også udstråle det.Ud over de farver, vi beslutter at have på eller bruge derhjemme, er vores hjerner også påvirket af farver udefra. Et godt eksempel på dette er firmaernes tegn og

Hvad er Tweaks?


"Tweaks" kalder vi de PLL (Pulserende Led Lys) protokoller, som vi har udviklet. HverTweak består af en unik farvekombination, som skifter med en hastighed på 1.500 farveskift i sekundet. For hver sygdom/symptom er der et specifikt signal Det betyder, at protokollen for søvnløshed fx. ikke har nogen effekt på skader osv.

Tweaklite konceptet
Mindre gener kan for det meste selv-behandles derhjemme. Det vil spare penge, tid og ubehag.
Ligeledes kan hurtig behandling af problemer forhindre eskalering. Det er derfor, vi har udviklet "Tweaklite". Ikke kun til forbrugeren, men også som terapeutisk redskab for professionelle behandlere.

Farvet lys
Tweaklite anvender farvet lys. Det er en form for terapi, der allerede er blevet anvendt i århundreder. Alle forstår, at farver påvirker vores følelser og sindstilstande. Vi anvender kun de sikre farver af solens spektrum.

Tweaklite farvelampe
Tweaklite farvelampen, der kan fås til en yderst overkommelig pris, er et terapiinstrument til anvendelse i en sundhedspraksis eller til mobil og hjemmebrug hos forbrugeren. Tweaklite farvelampen er i stand til at vise 16 millioner farver; så alle typer farveterapimetoder kan gennemføres. For at gøre det praktisk muligt, programmeres de ønskede farver simpelthen ind i lampens hukommelse. Brug af hurtigt skiftende tofarvede eller trefarvede mønstre kan øge virkningen af farverne.

Tweaks
Hovedformålet er at behandle en bestemt lidelse. Tweaklite tilbyder komplette behandlingsprotokoller, som vi kalder “Tweaks”. Tweaks er primært komponeret i en teknik, som kaldes "PLL", Pulserende Led Lys. Pulserende lys betyder ikke kun, at en frekvens er føjet til farven. Det betyder, at farven skifter op til 1500 gange i sekundet! Med denne metode kan vi kontrollere energien i meridianer og akupunkturpunkter langt mere effektivt end ved brug af  nåle.

Til forbrugerne er Tweaks protokollerne sammensat til livsstil, fx. afslapning, energi, glæde, detox, ar, chakra, søvnløshed, hudforyngrelse osv.

De professionelle behandlere kan anvende komplekse terapeutiske Tweaks, dvs. til led, smerter, migræne, PTSS, skader, stress release, sår osv. Professionelle behandlere bør analysere og behandle alvorlige sundhedsproblemer. Med instruktion fra professionelle behandlere kan forbrugeren udføre opfølgende selv-behandlinger hjemme. Det gør en behandling hos en professionel behandler mere effektiv og mere økonomisk.
Tweaklite fungerer som et USB stik, så du kan administrere Tweaks på Tweaklite med enhver PC i verden. Instruktionsvideo viser, hvor og hvordan man skal behandle..

Tweaklite strømforsynes fra et batteri og kan oplades via en USB-forbindelse.

ANVISNING I BRUG AF TWEAK FARVELYS


Farverne starter efter et kort tryk på knappen.

Til analyse er der 3 testfarver - Rød, Grøn og Blå. De vises, når der trykkes på knappen i 4 sekunder. Efter skift, (også 4 sekunder) og et bip, starter Tweaklampen forfra igen.

Alle farver i verden er sammensat af 3 grundfarver, Rød, Grøn og Blå (RGB). Hvis du
kiggger på en LED-TV-skærm, består hvert pixel af disse 3 farver.
 
Vores Tweaklite lampe bruger et kombineret LED, som er sammensat af 3-farvede LED'er med disse farver.
For at få den bedste effektivitet, de bedste resultater og det højeste output anvender vi en reflektor og en linse.

Hvis du belyser en væg på afstand med lampen, vil du kunne skelne farverne godt - på samme måde som du ville bruge en diasprojektor.

Linsens dimensioner er ikke beregnet til projektion på afstand, men er optimeret til en afstand på 0-6 cm fra hudens overflade..
Har du brug for større afstand, er du nødt til at flytte lampen lidt.

Vores forsøg viser, at lyset er meget effektivt og i sammenligning med vores tidligere lampe, kan behandlingstiden reduceres til mindst den halve tid.

Cellerne skal hele tiden have en lidt anderledes farveintensitet for at resultatet kan intensiveres. Derfor er farvesammensætningen så meget mere effektiv.

Vores ændringer er grundlaget for vores Tweaks program.
Vi ændrer farver med en hastighed på 40 millisekunder og en typisk behandling består af op til 120 unikke farveændringer, der tager omkring et halvt sekund at passere forbi.

Behandlingstider med disse Tweaks tager kun 1 til 2 minutter, til børn fra 30 sekunder.

I varme omgivelser og ved lang tids terapi, vil Tweaklite nogle gange blive varm. Det er ikke behageligt, men det er ikke et problem for anvendelsen af Tweaklite.
Se ikke direkte ind i lyset, da det kan blænde dig midlertidigt.

Sørg for, at Tweaklite er fuldt opladet via en standard USB-oplader eller en PC - oplad farveterapilampen 12 timer, før du begynder at bruge den!
Brug det korrekte kabel.
Lad aldrig lampen løbe helt tør for strøm.

Start Tweaklite med et kort tryk på knappen. En tone høres. Tryk kortvarigt på knappen for at ændre farverne.
En tone vil kunne høres. Tryk på knappen for at skifte  farverne.
Tweaklite  farvelampen slukker automatisk efter 4 sekunder Ved manuel slukning skal du trykke på knappen i 4 sek.

Har du brug for support - kontakt
sorensensistem@gmail.com

Tweaklite

Lys og farver er det grundlæggende i vores liv, vores eksistens og er afgørende for vores sundhed.

Lys og farveterapi er effektiv for både fysiske og psykiske symptomer. Det er en af de ældste kendte former for naturlig medicin.

Tweaklite er et universelt instrument for anvendelsen af farveterapi.

Tweaklite Farveterapi gør det overkommeligt at selvstændige behandle mindre ulemper og smerter; hurtig handling forhindrer optrapning af en smerte.

Tweaklite Farveterapi tilbyder en metode, som enhver professionel praktiserende inden for sundhedssektoren kan give til sine klienter.

Varigheden af eksponeringen er mellem 45 og 60 sekunder hver punkt eller område, max. 20 min. samlede totale behandling.

Farveterapi er ikke en erstatning for professionel medicinsk behandling. Svære eller vedvarende symptomer bør altid konsulteres af læge eller dyrlæge.

Mest almindelige spørgsmål:

Denne side giver svar på ofte stillede spørgsmål. Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så kontakt os venligst!

Jeg vil gerne bestille en tweaklite, men jeg kan ikke betale online!
- Det er ikke noget problem. Du kan bestille en tweaklite over telefonen eller du kan sende os en e-mail.

Hvordan oplader jeg min Tweaklite?
-Tweaklite leveres med et USB-kabel Du kan oplade Tweaklite via din computer eller en standard USB-oplader.

Min Tweaklite siger mærkelige lyde!
- Når din Tweaklite siger mærkelige lyde vil LED-indikator øverst på farvelampen også lyse.                                             

Her er en liste med forklaring af de forskellige farver.

LED lys på min Tweaklite viser andre farver end dem jeg er vant til.
-Her er en liste med forklaring af de forskellige farver.

Jeg ser kun en fast farve, ingen farvekombination!                                                                                                              - HverTweaklite har testfarver, disse er indprogrammerede og kan ikke fjernes. Når du er i "test mode" er det, frdu du har trykket på knappen for længe Sluk Tweakliste (ved at trykke på knappen i 4 sekunder, og slip den). Tænd den igen og Tweaklite vil nu genstarte.

Hvordan kan farveterapi lindre mine symptomer?
- I denne brugervejledning kan du finde forklaring på virkninger af farvelys, og hvordan det hjælper med at lindre symptomer. Hvis du stadig har spørgsmål efter at have læst dette, er du velkommen til at kontakte os!

Jeg har købt en Tweaklite, men det viste sig, at det ikke er noget for mig. Kan jeg returnere den?
-Vi er kede af, at Tweaklite ikke fungerede for dig, men du kan selvfølgelig returnere den til os Hvis du gør det inden for 7 dage efter købet, får du alle pengene retur (minus forsendelsesomkostninger), når vi har modtaget Tweaklite farvelampen. Husk at opgive navn og adresse.

Jeg ønsker at kontakte Det Internationale Institut Lone Sørensen, hvad er kontortiden?
- Du kan kontakte os fra mandag til fredag fra kl. 10 - 16 lokal tid. Hvis du sender os en e-mail, vil vi gøre vores bedste for at svare inden for 24 timer, undtagen weekender og helligdage.

Internationalt Institut for Refleksterapi Lone Sorensen SL

Pons i Subira 5, 08005 Barcelona, Spanien

E-mail: sorensensistem@gmail.com

http://www.internationalreflexology.com/reflexologiafacial/da/

Er Tweaklite en erstatning for almindelig medicin?
-Nej, Tweaklite er ikke en erstatning for regelmæssig medicinering.  Behandlinger med Tweaklite er udviklet til at lindre symptomerne og er derudover aldrig en erstatning for medicin.

 

Internationalt Institut for Refleksterapi Lone Sorensen SL

Pons i Subira 5, 08005 Barcelona, Spanien

E-mail: sorensensistem@gmail.com

http://www.internationalreflexology.com/reflexologiafacial/da/