Zoneterapi - ansigt og poter, akupressur, farveterapi samt anvendelse af naturprodukter til hunde, katte og heste.

Dato modul 1:
Tid: Kl. 9.30 -16.30 Sidste dag på hver modul er du velkommen til at medbringe din hund.

Kurset afholdes:

teknikker til fremme husdyrs sundhed: Zoneterapi - ansigt og poter, akupressur, farveterapi samt anvendelse af naturprodukter til hunde, katte og heste.

_____________________________________________________________________________

Dato modul 2:

Tid: Kl. 9.30 -16.30 Sidste dag på hver modul er du velkommen til at medbringe din hund.

Kurset afholdes:


Tilmelding og betaling:

Forsættelse af teknikker til fremme husdyrs sundhed: Zoneterapi - ansigt og poter, akupressur, farveterapi samt anvendelse af naturprodukter til hunde, katte og heste.

 

REFLEKSTERAPI TIL DYR

 

 

KUNNE DU TÆNKE DIG AT ARBEJDE MED DYR?
Så er det noget for dig at blive Dyre-Terapeut.


Kurset indeholder teknikker til fremme husdyrs sundhed: Zoneterapi - ansigt og poter, akupressur, farveterapi samt anvendelse af naturprodukter til hunde, katte og heste.

 

Underviser: Christian Johnsen og Lone Sorensen, fra det Internationale Institute for Refleksterapi SL, Barcelona, Spanien.


På dette kursus får du målrettet læring og ny viden, der hjælper dig til at blive en sikker og professionel terapeut med specialuddannelse i at hjælpe hunde, katte og heste til et sundere liv. Der findes et fuldstændigt billede i form af reflekszoner af hundens og kattens legeme på deres poter og i deres ansigt. Ømhed i én reflekszone er tegn på at ét eller flere organer er ikke fungere optimalt. Organer der arbejder i ubalance skaber hos dyr, som hos mennesker, forskellige sygdomme. Ved at stimulere de ømme reflekszoner og punkter med specielle trykkombinationer, kan zoneterapi og akupressur påvirke organerne til en bedre funktion og derved genoprette legemets balance og afhjælpe diverse helbredsproblemer.
Zoneterapi til hunde, katte og heste kan afhjælpe f. eks hudproblemer, reumatiske lidelser, artritis, allergi, fordøjelsesproblemer, nedsætter muskelspændinger og stimulerer blodomløbet m.m.
Stimuleringen er effektiv til alle stress-relaterede dysfunktioner, fordi der sker en frigivelse af hormoner; endorfiner (smertenedsættende) og cortisol (naturlig anti-allergi og anti-inflam-mation). Samtidig stimuleres energistrømningerne i legemet, hvorved der skabes ny
livskraft.
Husdyr bliver meget mere end mennesker, udsat for mad og medicin fremstillet med toxiner, som farvestoffer, konserveringsmidler, tungmetaller o.a. Det bevirker at husdyr lider af mange sygdomme ligesom mennesker. I lande som USA, Japan, Mexico og Australien har man mange års gode erfaringer, med at hjælpe hunde, katte og heste til et sundere liv med terapi og naturprodukter, ligesom vi kender til at hjælpe mennesker. Zoneterapi egner sig tillige som prævention og træningsstøtte til præstations- og sports hunde og heste.

Kurset indeholder undervisning i teknikker til husdyr:

Ansigtszoneterapi til hunde, katteog heste.

Fod(pote)zoneterapi til hunde og katte.

Akupressur til hunde, katte og heste.

Farveterapi til hunde, katte og heste.

Homøopati

Diæt-terapi

Aromaterapi

Vitaminer, mineraler og andre supplementer.

Blomster medicin - Bachs og Brasiliansk.

Urter

 

Hvem er Christian Johnsen og Lone Sorensen?

Christian er dansk født og søn af Lone Sørensen, udvikler af ansigts Refleksterapi metoden og ejer af det internationale institut for Ansigts- og Fod zoneterapi i Barcelona, Spanien.
Som 4-årig flyttede Christian til Argentina, hvor han levede et liv i naturen blandt heste, hunde og katte. Som 10-årig begyndte Christian at interessere sig for zoneterapi og deltog i hans første kursus. I de følgende år anvende Christian hans nye viden på de bedste venner, - hans hunde og katte. Allerede den gang havde han fremragende resultater.
Som 18-årig uddannede Christian sig som Ansigtszoneterapeut samtidig med at han studerede webdesign og fotografi. Christian forsatte med at behandle hans egne, men mange gange også hans venners dyr, når de var syge eller havde problemer med opførsel eller traumer.
Siden har Christian studeret terapeutiske metoder og natur- medicinske koncepter til mindre dyr i Mexico, New Zealand og Japan. Igennem 5 år har Christian samarbejdet med en Mexicansk dyrlæge, der tillige er ansigtszoneterapeut, samt gjort egne erfaringer med skader på sportstrænede hunde.
I dag leder Christian afdelingen for dyreterapi på det Internationale Institut for Refleksterapi, beliggende i Barcelona, Spain.
Christians koncept er udviklet til fremme for hunde, katte og hestes helse og sundhed.
Foruden terapi tilbydes der viden om blomster-, homeopatisk -og urtemedicin samt aromaterapi til dyr.

Ansigts - Refleksterapi

Pote- Refleksterapi

Pote- Refleksterapi

Ansigts refleksterapi

 

Internationalt Institut for Refleksterapi Lone Sorensen SL

Pons i Subira 5, 08005 Barcelona, Spanien

E-mail: sorensensistem@gmail.com

http://www.internationalreflexology.com/reflexologiafacial/da/