TKZ ZONETERAPI Lone Sorensen

KUN PÅ ENGELSK

DISTANCEKURSUS   Underviser Lone Sorensen

TILMELD DIG TIL ONLINE KURSER

UDDANNELSEN GIVER RAB POINT!

http://www.facialreflexologyschool.com/

Henvendelse til Lone Sorensen:   sorensensistem@mail.com

 

Følg med på FACEBOOK    klik her:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100001523637398

TKZ Zoneterapi Lone Sorensen

TKM fodzoneterapi sorensensistem TM

TKM betyder Traditionel Kinesisk Medicin.

TKM fodzoneterapi er baseret på viden om meridianer og deres relation til kroppens organer og funktioner via zoner og punkter på fødder.

Der er fokus på at finde og behandle årsagen til de forskellige symptomer.

Denne TKM - baseret fodzoneterapi fra sorensensistem er kombineret med Tibetansk medicin fra 500 år F.Kr og er videreudviklet med moderne central nervesystem teori for analysering og behandling.   

TKM fodzoneterapi fra sorensensistem TM er en unik metode, der er afprøvet på tusindvis af mennesker igennem flere årtier.

 

Behandlingen kan fx afhjælpe:

 • fordøjelsesproblemer

 • hormonelle problemer fx overgangsalder, stofskifte  

 • muskulære problemer, spændinger i nakke, skuldre etc

 • rygproblemer og klemte nerver (praxis vertebralis)

 • astma og allergi

 • betændelses problemer

 • træthed, stress

 • i kombination med ansigtszoneterapi: hjerneskader

 • og meget meget mere....

   

  TKM fodzoneterapi består af en basebehandling og nogle udvalgte tillægsmetoder til klientens specifikke problem. 

  Ved hver behandling stimuleres alle organer, ryg og bevægeapparat, lymfesystem, immunforsvar, hormonsystem, hjerne og samtlige meridianer. Ved tillægsmetoderne behandles så mere specifikt de individuelle sygdomme eller ubalancer. Det kan fx være hormonelle problemer, muskelspændinger og smerter, rygproblemer, inflammationer og betændelsestilstande, stress, astma og allergi etc.

  TKM fodzoneterapi kan suppleres med intensiv behandling af hjerneområder og funktioner (neuro-fodzoneterapi). Fx kan hjerneområderne relateret til interlekt, følelser, sindstilstand, sanser, motorik, sensitivitet, indlæring, hukommelse m.m. behandles med Neuro-Fod, - og Ansigts Refleksterapi.

Igennem mine 36 års lange erfaringer som terapeut, har jeg ledet mange projekter med forskellige patientgrupper i Sydamerika; kvinder med brystkræft, børn med Downs syndrom, børn med Espina bifida, Alzheimers og Parkinsons patienter og mange flere. Alle projekter udført med den samme energi og ildhu. Arbejdet i Argentina, med så store mængder handicappede børn og voksne, - hvor optil 1000 behandlinger og hjemmetræningskurser blev udført på mit institut om måneden, igennem 12 år, har været en fantastisk oplevelse og ubeskrivelig personlig udfordring. Ligeledes har jeg været stækt tiltrukket af, at arbejde med hjælp til selvhjælps metoder i Amazonejunglen, med indianer i det nordlige Argentina. Siden 2011 har jeg ledet forskellige projekter i Oman. Flere af disse projekter har haft til formål, at give normader med handicappede børn en hjælp- til selvhjælps metode til at hjemme-genoptræne deres handicappede børn. Stort antal normader har 4-8 handicappede børn pr familie. Bestemt en meget berigende udfordringer, af de større. Ikke allene at hjælpe desperate forældre, men også at arbejde med en så anderledes kultur, under meget anderledes og fattige forhold, med mennesker uden uddannelse og en del sprogudfordringer, med alle typer overraskelser under vejs. Jeg har tillige ledet et akut "hjælp til selvhjælpsprojekt" til traumatiserede japanere i forbindelse med jordskælv/tsunami i 2011 samt støttet et projekt YELLOW RIBBON med behandlingsprotokoller til soldater med PTSD i USA.  Alt dette har givet mig dyb indsigt i, hvad det betyder at kunne tilbyde mennesker effektiv hjælp med de Refleksterapi metoder, jeg selv har udviklet igennem årene, et koncept hvormed det er muligt at undervise mennesker i hjælp til selvhjælp - uden så meget som at tale samme sprog.

 

Kurser Refleksterapi er godkendt af RAB samt af:

Lone Sorensen, P00124, er godkendt som udbyder af uddannelse af den amerikanske Zoneterapi Certification Board. 

Godkendt og Co-sponsoreret af North Carolina Zoneterapi Association og Center for Healing Art, NCBTM.

EEUU Godkendt af DDZ, Danmark.

Godkendt af AOR, Storbritannien.

Godkendt af Federation for Holistisk Terapeuter (FHT) UK. 

Godkendt af Irske Zoneterapeuter 'Institute (IRI).


Trademark Registration No 003701752 af 31/10005

 Henvendelse til Lone Sorensen:   sorensensistem@mail.com

Internationalt Institut for Refleksterapi Lone Sorensen SL

Pons i Subira 5, 08005 Barcelona, Spanien

E-mail: sorensensistem@gmail.com

http://www.internationalreflexology.com/reflexologiafacial/da/