3. jun, 2016

Graviditet og detox

Jeg er altid i gang med at udvikle nye kurser. Mine oplevelser rundt omkring i verdenen inspirerer mig, til hvad jeg mener der er brug for - og ja, jeg er næppe blevet færdig med det kursus, jeg langt om længe (længere end normalt) blev færdig med i går. Jeg har gang i næste projekt. Mit ønske er at undervise forældre online. Tema autisme står først for.

Min skole tilbyder indtil nu mere end 40 forskellige kurser på 17 forskellige sprog.

Det nye kursus handler om et spørgsmål, som har bekymret mig i flere år. Jeg ser, at antallet af børn med problemer stiger som aldrig før!

Der er jo ikke kun én grund, men et stort problem er, vores for hver dag, dårligere og dårligere mad. Gensplejsning, sprøjtemidler, giftige tungmetaller i form af konservering og farvestoffer. Raffineret kost -uden fiber. 


Dertil kommer at vaskepulver, skyllemidler, opvaskesæbe, hårshampoo, cremer, tandpasta mm. er fyldt med arsenik og andre giftstoffer! For ikke at tale om hårfarvningsprodukter, neglelak og makeup. Tøj og sko er farvet med giftige substanser. Vand og kød fyldt med hormoner og pesticider.


Kunstig befrugtning !!

 

Jeg kunne blive ved i timevis .....

 

Jeg kan ikke få ind i mit hoved, hvordan man kan tænke sig, at der kan produceres et nyt perfekt produkt (et barn), under disse forudsætninger!

 

Nogle er heldig og bliver født uden problemer - men der er en del børn, der ikke kan klare det mere, når de når en vis alder. De skal vokse op og udvikle sig, med den slags mad, produkter til hygiejne mm. og oven i blive pumpet med vacciner, antibiotika, kortison, allergimedicin mm.

Dertil kommer, at mange unge mennesker overdoserer forbrug af alkohol og narko. Substanser der ikke sådan lige forsvinder ud af kroppen fra den ene dag til den anden. Men tit bliver de gravide fra den ene dag til den anden! Med uheldige stoffer i kroppen !! Det gælder både ♤♡. Jeg har oplevet meget sørgelige konsekvenser hos små børn pga. misbrug - selvom der ikke er blevet misbrugt direkte under graviditet.

Jeg har brugt næsten hele mit liv på at hjælpe nogle af nutidens børn, der af rigtigt mange forskellige grunde har brug for min hjælp.

Med mit nye kursus vil jeg begynde et skridt længere tilbage. Før graviditeten.

Mit håb er, at mange af mine elever rundt omkring i verdenen vil tage dette kursus og dermed hjælpe mig med at viderebringe mit budskab til verdens unge. Mit håb er også at rykke lidt på bevidstheden hos folk!

Vi kan vel ikke bare blive ved med at se til, vel? Eller at give andre skylden!

Noget må der gøres.

 

 


Dette kursus er mit tilbud til de, der er inden for min rækkevide og synes mit budskab er værd at arbejde videre på.

Kursus indhold:

  1. Detox program ved hjælp af Ansigt Refleksterapi - gives før graviditet med henblik på at rense kroppen for giftstoffer. Mor og helst også far skal behandles af terapeut en gang om ugen - 1 times varighed i 5 uger samt udføre selv-behandling i ansigt hjemme i de mellemliggende dage, hvilket højest tager 15 min. Dertil kommer, at der skal indtages en særlig men meget enkel kost.
    Hver uge i løbet af de 5 uger, er der fokus på et bestemt organ, der gennemgår detox, i en særlig rytme efter organuret.
  2. Behandlingsprogram - til de der ikke bliver gravide på den naturlig måde. Behandlingsprogrammet er sammensat af Ansigt Refleksterapi metoder, som vi allerede har haft stor succes med i mange år. (Det er bare ikke særlig kendt)
  3. Behandlingsprogram med Refleksterapi - til at vedligeholde mors optimale sundhed mht. fysisk og mental tilstand under graviditeten. Samt forberede kroppen til en naturlig fødsel, mælkeproduktion mm.
  4. Forberede far, mormor, søster eller anden hjælper til at kunne give naturlig ve-stimulering og smerte/afslapningshjælp, både lige før og under fødslen ved hjælp af Ansigt Refleksterapi.
  5. Efterfødselsprogram - "kom i form efter fødsel" med Ansigt Refleksterapi til mor og baby. Behandling hos terapeut eller selv-behandling under guidning af uddannet terapeut.


Behandlingsprogrammer til diverse almindelige situationer til mor og baby:

 

MOR
Manglende mælkeproduktion
Brystbetændelse
Blødningsproblemer
Smerter
Depression
osv.

 

BABY
Søvnrytmeproblemer
Gråd
Kolik
Allergi
Forkølelse
Forstoppelse
osv.

 

Mere end 70 forskellige temaer til efter fødslen

- også programmer til følelser hos søskende eller far!

 

Og selvfølgelig -  alle behandlinger udført med mine fantastiske giftfri produkter INCAEARTH.

 

Jeg har også fantastiske giftfri produkter til appelsinhud og strækmærker - men det er selvfølgelig ikke nødvendigt - for man får ikke appelsinhud og strækmærker, når man følger dette fantastiske program