INFORMATION OM KURSER HER:

KONTAKT I DANMARK:

Ring eller skriv til Anne-Dorte Wæver på:
Telefon: 2728 7335
Mail: adw@skolenforrefleksterapi.dk

www.skolenforrefleksterapi.dk

 

Underviser: Anne-Dorte Wæver, Psykoterapeut, Coach og Ansigts Refleksterapeut og certificeret instruktør for Lone Sørensen.

Tilmelding: adw@centerforrefleksterapi.dk eller 27287335/mobil

http://www.centerforrefleksterapi.dk/

To spændende dage, hvor du vil få en masse redskaber med dig, du får brug for i din hverdag. Formålet med kurset klientpsykologi er, at give dig som terapeut, en så grundlæggende viden om personlighedspsykologi, psykosomatik og terapeutisk kommunikation, at du i dit fremtidige arbejde kan anvende denne viden i praksis og blive en stærkere terapeut. Herunder også at kunne bedømme, hvornår professionel psykologisk eller psykoterapeutisk hjælp er påkrævet.
Du får forståelse for menneskets reaktioner og samspillet mellem mennesker i samfundet, hvilket højner kvaliteten af alle samtaler og personlige møder, uanset om det foregår i dit personlige liv, eller i en behandlingssituation.
Som behandler er kommunikation og samtale et af de vigtigste redskaber. Gennem forskellige øvelser bliver du bedre til at se, høre og møde klienterne, omsorgsfuldt og med respekt for der, hvor de er.
At kunne indleve sig i klientens verden uden at involvere dine egne følelser er en nødvendighed. Du vil gennem forskellige processer blive mere bevidst om dig selv – f.eks. respekt for klientens grænser, hvor går dine egne grænser og hvordan passer du bedst på dig selv, så du ikke brænder ud.

På kurset vil der være fokus på:
- Klientkontakt - det professionelle rum mellem terapeut og klient.
- Etiske regler, kommunikation, centrering, grænsesætning,
- Aktiv lytning,
- Forsvarsmekanismer,
- Hvilken terapeut er du?
- Rollespil  mm.

Udgangspunktet bliver i dig selv og der vil være praktiske øvelser og værktøjer, som du kan tage med dig og anvende med det samme, i dit professionelle arbejde.
Det bliver sjovt, udfordrende og et godt redskab til dit fremtidige virke.

Dato: 2- 3 april, kl. 9.30- 17.30 begge dage.

Underviser: Anne-Dorte Wæver, Psykoterapeut, Coach og Ansigts Refleksterapeut og certificeret instruktør for Lone Sørensen,
Sted: Center for Refleksterapi, Suomisvej 2, 1927 Frederiksberg C
Pris: kr. 2950.-
Indsættes på reg.nr.: 3409 konto nr: 11412831

Tilmelding: adw@centerforrefleksterapi.dk eller 27287335/mobil
Sidste tilmeldings frist: 3 marts 2016

http://www.centerforrefleksterapi.dk/

 

Følg med på FACEBOOK    klik her:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100001523637398